Over de oprichtster

Innopura is opgericht door Lynn de Gier. Lynn is altijd geïnteresseerd geweest in de cosmeticabranche. Door up-to-date te blijven over trends en ontwikkelingen rondom cosmetica, ontstond haar interesse in zonbescherming. Zelf is ze fanatiek sportster en ervaarde problemen met het insmeren tijdens het sporten en kwam met mede buitensporters in contact, die hetzelfde ervaarden. 

Lynn vond het tijd voor verandering en zo is Innopura ontstaan. Een sportzonnebrand die niet prikt in je ogen, snel intrekt en waterbestendig is.

Over ons

Innopura staat voor innovatief en puur. Twee woorden die belangrijk zijn in dit bedrijf. Wij streven ernaar om het risico op huidkanker te verminderen. Uiteraard begint dit bij jezelf, door je in te smeren. Insmeren brengt veel ongemakken met zich mee, specifiek in de buitensport.

Door een zorgvuldig onderzoek, met de beste producenten, zijn wij tot dé oplossing gekomen. De Innopura Premium Sport Sunscreen bevat geen huid irriterende stoffen, heeft een hoog waterafstotend percentage en zorgt ervoor dat het niet van je hoofd afloopt wanneer je transpireert. Dit samen zorgt ervoor dat het een niet oog-irriterend product is, die ideaal te gebruiken is tijdens het buitensporten en tevens goed beschermt tegen de zon.